Viden i voksenhøjde

Viden i voksenhøjde

Dyk ned i viden om vand og bliv klogere på en af verdens vigtigste ressourcer. Her finder du viden i "voksen" højde, der er fundet hos personer, virksomheder og organisationer i Danmark, som er med til at udbrede bæredygtige løsninger, der hjælper verden i mål med at sikre rent vand til alle. Og du finder håndgribelig inspiration til, hvordan du selv kan gøre en forskel!
[searchandfilter id="9197"]

Senest oprettet:

Genbrug vandet

Vi bruger vores drikkevand eller grundvand til mange andre ting end til at drikke. Til nogle af de ting kunne vi ligeså godt bruge genbrugsvand. Især de steder, hvor man bruger rigtig meget vand er der gode muligheder for at genbruge vandet. Det gælder eksempelvis på...

Drikkevand i resten af verden

Vandetsvej. dk har lavet en oversigt over landenes forskellige vandkilde. Oversigten indikere at Danmark som det eneste land udelukkende henter vandet fra grundvandet.   

Vand & verdensmål

Bliv klogere på vores allesammens fælles plan for en bedre verden. Her kan du læse mere om verdensmål 6 og om vands betydning for andre verdensmål.

Temaer

Dyk ned i temaerne; Adgang til vand, Vandets vej til vandhanen, hvad bruger vi vand til?, vandets vej fra afløbet, vand i naturen og hvordan passer vi på vandet?

Materialesamling

Brug genvejen til tekster, billeder, små film, sjove opgaver, aktiviteter og forsøg, som forskellige virksomheder, organisationer og kommuner har lavet.