Leg dig til viden om vand

VANDagenter løser selvfølgelig vaskeægte Vandmissioner. En vandmission er en konkret opgave eller aktivitet. Nogle Vandmissioner kan løses hjemme fra sofaen. Andre kræver, at familien eller klassen tager på ekspedition til de forskellige hotsspots i lokalområdet.

Her kan du finde de forskellige vandmissioner

Online Vandmissioner

 

Knæk koden om vandets kredsløb

Knæk koden om vandets kredsløb

I denne online vandmission i Book Creator får I viden om vandets kredsløb, møder uvidende vandskurke, lokale superhelte og lærer om verdensmålene. 

Quiz: Hvor kommer vandet fra?

Quiz: Hvor kommer vandet fra?

Når du drejer håndtagene på din vandhane, så fosser vandet garanteret ud. Men ved du, hvor kommer vandet kommer fra? Prøv quizzen og test din viden om vandets kredsløb.

Quiz: Hvad bruger vi vand til?

Quiz: Hvad bruger vi vand til?

Hvis du lever, som de fleste i Danmark, så bruger du flere hundrede liter vand dagligt. Ved du hvad du bruger alt den vand til? Prøv quizzen og test din viden om vores vandforbrug.

Quiz: Hvordan passer vi på vandet?

Quiz: Hvordan passer vi på vandet?

Vi er så heldige, at vi kan få rent vand her i Danmark. Men ved du hvorfor vi skal passe på det vand, som vi har? Prøv quizzen og test din viden om grundvandet.

Quiz: om at drikke vand

Quiz: om at drikke vand

Vand er livsvigtig. Men ved du hvorfor det er vigtigt, at drikke vand hver dag? Og hvor meget vand skolebørn skal drikke? Prøv quizzen og test din viden.

VANDagentopgaver