Temapakker

Dyk ned i temapakkerne, og tag dit barn med på opdagelse i temaer, som rummer spændende historier om alt fra velkendte hverdagsting til vanvittige opfindelser, der redder verden. Hver temapakke indeholder et nyt tema med viden i børnehøjde; korte tekster, billeder og små film, inspiration til sjove aktiviteter, samt en quiz, hvor både store og små kan teste sin viden om vand. Temapakkerne er primært målrettet børn fra 0. til 3. klassetrin.
Vandets vej til vandhanen

Vandets vej til vandhanen

Vandet fosser ud af vandhanen, når vi drejer på håndtagene. Men hvor kommer vandet egentlig fra? Og hvad sker der med vandet, når vi har brugt det? Find svaret i denne temapakke, som handler om vandets kredsløb.

læs mere
Hvad bruger vi vand til?

Hvad bruger vi vand til?

I Danmark mere end 2.000.000 liter vand hver dag. Det er så stort et tal, at vi slet ikke kan forholde os til det. Men hvad bruger vi alt den vand til? Find svaret i denne temapakke, som handler om vandforbrug.

læs mere
Pas på vandet

Pas på vandet

I Danmark er vi så heldige, at vi kan få rent vand fra vandhanen. Men vi det er ikke nogen selvfølge. Denne temapakke handler om vores grundvand og hvordan vi passer på det, så vi også har rent vand i fremtiden.

læs mere
Drik vand

Drik vand

Hvorfor er det vigtigt, at drikke vand hver dag? Og Hvor meget skal børn egentlig drikke? Find svaret i denne temapakke, som handler om kroppens behov for vand.

læs mere

Efterlad et Svar