Hvad kan vi gøre sammen?
Lad os hjælpe verden i mål dråbe for dråbe!

Slider

Når vi samler kræfterne og styrker forbindelserne på kryds og tværs af  virksomheder, foreninger, organisationer, kommuner, skoler, børn og forældre i lokale alliancer,  så styrker vi gennemsslagskraft og handlekraft!

Her kan du læse mere om En Verden Med Vands Partnerskabsprogram, du kan være med til at styrke udbredelsen af viden om vand i øjenhøjde og sprede inspiration,  der gør det håndgribeligt og nærværende at hjælpe verden i mål dråbe for dråbe.

Strategisk partner
Et strategisk partnerskab med En Verden Med Vand er ofte et længerevarende samarbejde, som involverer faglig sparring, markedsføringsaktiviteter og i nogle tilfælde produkt og forretningsudvikling. Samarbejdet udvikles i fællesskab og i tæt dialog med vores partnere. På den måde sikrer vi, at samarbejdet tilgodeser begge parters mål, interesser og behov.

Som strategisk partner får din virksomhed, organisation eller forening mulighed for at vise omverdenen, hvordan I , som aktiv VANDagent tager ansvar for at hjælpe verden i mål med at sikre rent vand til alle og gavner på den måde virksomhedens image og troværdighed.

Slider
Projektpartner
Som projektpartner kan din virksomhed, organisation eller forening, som VANDagent være med til at styrke specifikke projekter, events og programmer hos En Verden Med Vand, hvor der er en naturlig sammenhæng mellem jeres kerneaktiviteter og projektets formål .

Partnerskabet kan både være økonomisk støtte og muglighed for at tage aktivt del i projektet ved at bidrage med ressourcer i form af lokaler, rådgivning, markedsføring, mandskab mv.

Børnenes VANDagent Klub
Det lokale
VANDløb
Det lokale VANDspil
Slider
Sponsorpartner
Som sponsorpartner støtter din virksomhed vores arbejde gennem et økonomisk bidrag. Bidraget går til vores arbejde med at sætte fokus på en af verdens mest livsvigtige ressourcer gennem, forskellige initiativer.

Din virksomhed tilbydes en sponsorpakke, hvor virksomheden eksponeres sammen med En Verden Med Vand.
Slider

Med et partneskab i En Verden Med Vand er du som VANDagent med til at få gode initiativer til at brede sig som ringe i vandet, dér hvor du er. Ingen kan gøre alt, men vi alle kan gøre noget – og sammen hjælper vi verden i mål – dråbe for dråbe!

Kontakt Trine Andrä på 29 70 60 03 og lad os få en snak om, hvad vi kan gøre sammen.

Slider

Cases

En Verden Med Vand havde Danmarkspremiere i Gentofte på Verdens Vanddag

I anledning af FNs Verdens vanddag mødte omkring 200 børn og voksne op til Vandløbet i Vandets Dag i Kildeskovshallen fredag og lørdag for at blive klogere på Verdensmål 6, som omhandler vigtige emner som vandets kredsløb, vandforbrug, vandforsyning m.m. Fredagen var...

Sjov vandbar i sommervarmen

Det behøver bestemt ikke være kedeligt at få ungerne til at drikke mere vand. Her kan du se de små vandagenter Emma og William, som har lavet en vandbar i haven.

Skal din virksomhed, forening, organisation eller kommune være synlig her? 

En verden Med Vand leverer konceptet, der samler de lokale aktører med interresse for vand fra forskellige perspektiver. Og gør det nemt at igangsætte aktiviteter, der skaber synlighed om kommunens arbejde med bæredygtighed og verdensmål mens...

læs mere

Verdens vanddag – foreninger

Styrk synligheden omkring jeres interesser og aktiviteter samtidig med I er med til at udbrede kendskab til verdensmålene og styrke de lokale fællesskaber. Synlighed og nye medlemmer  I kan bruge Verdens vanddag til at skabe synlighed om jeres aktiviteter. Kommer du...

læs mere

Virksomheder

Styrk synligheden omkring virksomhedens CSR aktiviteter mens I er med til at skabe kendskab til verdensmålene og styrke de lokale fællesskaber.

læs mere