På tur gennem toilettet

af | sep 10, 2018 | Lokale arrangementer | 0 Kommentarer

Ja den er god nok! Søndag var vi alle en tur igennem kæmpetoilettet hos Vand og Energi til Åbent Hus Søndag i deres fantastiske Science Center.
Til dagligt bruges centeret til undervisningsforløb, men et par gange om året holder de åbent hus for alle. Skulle du bo i nærheden af København, så det kan virkelig anbefales at smutte en tur forbi næste gang. Vi havde en super hyggelig formiddag, hvor vi blandt andet lærte om skybrud, klimatilpasning, kloakken, vandværker og rensningsanlæg. Bor du ikke i Nærheden af København, så hold øje i dit nærområde. Der er flere forsyningsselskaber og Science centre rundt omkring i Danmark, der laver nogle super fine arrangementer.  

Viden i børnehøjde

Her finder du viden i børnehøjde, som gør både store og små klogere på emnerne: Vand og klima, spildevand, vandværker og rensningsanlæg. Der er nok at dykke ned i og måske ses vi næste gang der er åbent hus hos Vand og Energi.
Gita Gødning

Gita Gødning

Gita GødningHun elsker store grønne planter. Hun får dem til at blive store og flotte ved at give dem gødning. Hun kommer desværre ofte til at give sine planter i haven meget mere gødning, end de har brug for. Den gødning, som planterne ikke kan bruge, siver ned i...

læs mere

Efterlad et Svar