behøver jeg vand?

behøver jeg vand?

Vi glæder os til at fejre Vandets Dag sammen med dit barn til Vandløbet i Kildeskovshallen fredag den 22. marts.

Her kan du se, hvad der kommer til at foregå på dagen.

Kl. 9: Fælles velkomst og vanddans , som eleverne har øvet op til dagen.

Ca.kl . 9.30 - 11.30: Eleverne går ud til de forskellige poster i Vandløbet, hvor de skal lege med vand og svare på spørgsmål om en af verdens vigtigste ressourcer.
Ca. kl. 11.30: Frokost. Madpakker kan spises indenfor.
Der kan også købe frokost i Cafe Ronaldos for 25 kr. , hvor der kan vælges imellem Flæskesteg sandwich, Kylling Sandwich, Spaghetti Bolognese eller Spaghetti Cabonada.
Frokost skal bestilles på tlf. 31 18 70 18 inden torsdag kl. 18.

Ca. kl. 12.15: Fælles afslutning. Der udleveres diplomer til alle . Og vinderen af dagens Vandløb kåres med fine præmier til hele klassen.

Vandløbet kommer primært til at foregå udendørs, så husk tøj der passer til vejret. Der er dog både mulighed for at trække indendørs og under halvtag, hvis der bliver behov for det.

Lørdag den 23. marts fejrer vi Vandets Dag for hele familien, her er I alle velkomne til at tage familie og venner med til
Familieløb og fri (vand)bar.
Hvis I også ge
Hvis I også ge
Slider
Hvad er Vandets Dag?
Vandets Dag, eller Verdens Vanddag er en FN-temadag, der finder sted hvert år d. 22. marts for at sætte fokus på drikkevandet.

FN's Verdensmål 6 er krystalklart: Vand til alle inden 2030. Det betyder, at ingen skal lades i stikken. Men i dag lever millioner af mennesker stadig uden sikkert vand.

Det kan være svært at forholde sig til, når vandet fosser ud, så snart vi skruer på vandhanen. Og spildevandet bare forsvinder væk fra afløbet.

Men rent vand er ikke det rene trylleri!

Til Vandets Dag sætter vi fokus på, at rent vand ikke er en selvfølge, og giver håndgribelig inspiration til, hvordan du kan hjælpe med at sikre rent vand til fremtidens generationer – og til de mange millioner mennesker rundt omkring i verden, som stadig ikke har adgang til rent vand.
#vandets dag og #world water day.
#vandets dag og #world water day.
Slider
Vandets Dag i Gentofte er skabt i samarbejde med:
Vandets Dag i Gentofte er skabt i samarbejde med:
Vandets Dag i Gentofte er skabt i samarbejde med:
Skal du også være med? Så kontakt Trine Andrä så kan vi få en snak om, hvad vi kan gøre sammen.
Slider