Hvorfor hedder det Kildeskovshallen?
Hvor får vi vand fra i Gentofte?
Hvorfor behøver vi vand?
Hvorfor skal vi passe på det?
Slider
Det er bare nogle af de spørgsmål, som eleverne er meget skarpere på efter en van(d)vittig sjov og lærerig dag i Kildeskovshallen.
I rollen som VANDagenter bevæger eleverne sig gennem vandets kredsløb i jagten efter dyrebare dråber og vandskurke. Missionen er krystal klar!
Dagen ”pakkes ind” i et fantasifuldt agent univers, hvor eleverne i rollen som nye VANDagentelever er blevet kaldt ind til en vigtig mission.
Dagen ”pakkes ind” i et fantasifuldt agent univers, hvor eleverne i rollen som nye VANDagentelever er blevet kaldt ind til en vigtig mission.
Danmarks mest listige vandskurke har været på spil igen! Denne gang i Kildeskovshallen! Borgmesteren er på bar bund og mangler helt klart byens kvikkeste hoveder til at opklare mysteriet . Og hvem er bedre til det end skolernes hemmelige VANDagenter?
Efter en fælles intro går eleverne i hold på jagt efter vandskurke og dyrebare dråber mellem de spændende poster inden for de i de 6 temaer, der tilsammen giver viden om verdensmål 6 i øjenhøjde:


Eleverne skal på jagt efter vandskurke og dyrebare dråber mellem de spændende poster inden for de i de 6 temaer, der tilsammen giver viden om verdensmål 6 i øjenhøjde:


Slider
Hvad bruger
vi vand til?
Vandets Vej
fra afløbet
Vand og Klima
Vand
gennem tiden
Slider

Understøtter læringsmål

Med både information og aktiviteter bliver de enkelte poster tilrettelagt, så de giver eleverne bred viden om vand. Derfor spiller dagen naturligt sammen med de færdigheds- og vidensmål, der hører til fagene dansk, matematik, natur/teknologi og sundhed.

Alle elever får et diplom med hjem som bevis på, at de er blevet rigige VANDagenter.

Planlægning af de enkelte poster sker efter efterårsferien, hvor der nedsættes en lokal projektgruppe.

Vil du gerne deltage med dit undervisningsperspektiv i projektgruppen, så er du meget velkommen til at kontakte

Trine på tan@enverdenmedvand.dk eller på 29 70 60 03.

Slider
Hvad er Vandets Dag?
Vandets Dag eller Verdens Vanddag er en FN-temadag, der finder sted hvert år d. 22. marts for at sætte fokus på drikkevandet.

FN's Verdensmål 6 er krystalklart: Vand til alle inden 2030. Det betyder, at ingen skal lades i stikken. Men i dag lever millioner af mennesker stadig uden sikkert vand .

I 2019 handlede Verdens Vanddag om, hvordan vi kan tackle vandkrisen ved at tage fat på årsagerne til, at så mange mennesker bliver ladt i stikken uden vand.

Image is not available
Slider
Vandets Dag i Gentofte er skabt i samarbejde med:
Vandets Dag i Gentofte er skabt i samarbejde med:
Vandets Dag i Gentofte er skabt i samarbejde med:
Skal du også være med? Så kontakt Trine Andrä så kan vi få en snak om, hvad vi kan gøre sammen.
Slider