Mit navn er Trine Andrä. Jeg bor sammen med min mand Jesper og min datter Emma. Det er mig, der har startet ‘EN VERDEN MED VAND. Her kan du læse mere om hvorfor og hvad jeg kan bidrage med.

Blev inspireret af min datter
”Hvornår løber vandhanen tør for vand?” Det var det første spørgsmål fra min datter, og så begyndte en strøm af spørgsmål om vand at flyde fra hende: ”Hvor kommer vand fra?”, ”Er der vand nok til alle?” og ”hvorfor behøver jeg at drikke vand?” lød nogle af dem.

Jeg svarede så godt jeg kunne. Men jeg kunne godt se på hende, at hun ikke var overbevist.

Vi gik på jagt efter viden om vand i børnehøjde for at finde bedre svar og blandt andet dykke ned i, hvorfor vand er vigtigt, og hvilken betydning adgang til vand har. Det gav inspiration til 'En verden med vand'.

Vi får mange hyggelige og sjove oplevelser
Brænder for at skabe handlekraftige partnerskaber, der gør verden bedre
Vi er vores børns forbilleder. Når vi sammen med vores børn bliver klogere på vands livsvigtige betydning og alle de sammenhænge vand indgår i, så ruster vi vores børn til at passe på den verden, de vokser op i, og hjælper dem til at forstå, hvordan de selv kan være med til at gøre en forskel til gavn for dem selv og for verden.

Der er masser godt materiale og god information med forskellige perspektiver på vand. Jeg vil gerne være med til at gøre al den gode viden mere tilgængelig og håndgribelig, så vi alle sammen kan være med og blive inspireret til at gøre en forskel i hverdagen.

Når vi samler kræfterne og styrker forbindelserne på kryds og tværs af forældre, skoler, virksomheder, foreninger, organisationer og offentlige institutioner, så øger vi samtidig gennemslagskraft, sammenhængskraft og handlingskraft i forhold til at hjælpe verden i mål. Det handler blot at finde ud af, hvad vi kan gøre sammen.

Mange års erfaring med at opbygge og udvikle fællesskaber
Som initiativtager til ENVERDEN MED VAND trækker jeg på min erfaring med at opbygge og udvikle velfærdsamarbejde på tværs af civilsamfund, offentlige organisationer, forskningsinstitutioner og andre aktører.

Gennem mit arbejdsliv og frivillige engagement har jeg gennem mange år kickstartet fælles engagement, udviklet bæredygtige fællesskaber, optimeret relationel kapacitet og udbredt værdifulde initiativer.


Vi får mange hyggelige og sjove oplevelser
Slider