Et par timer, en enkelt dag, eller en hel temauge omkring vand . Det er op til jer!
Slider

Obligatorisk forberedelse:

Som forberedelse til dagen i Kildeskovshallen modtager klassen en kode til en film om den hemmelige mision i Kildeskovshallen og to opgaver, der skal løses hjemmefra:

  1. Hver klasse stiller op med to agenthold, som skal laves hjemmefra. Hvert hold skal finde på et sjovt holdnavn og et kampråb.
  2. Dagen starter med Vanddansen. For at flest mulig kan synge med på dagen, skal klassen meget gerne øve sangen derhjemme. Vandansen er fra Børneulykkefondens materiale om verdensmål og bygger på åh boogie woogie sangen, som de fleste børn kender.

 

Inspiration til undervisningen.

Alle klasser, der deltager i VANDløbet  en gratis deltagerpakke med grydeklart materiale, som I kan bruge, hvis I gerne vil arbejde med temaet vand før og/eller efter VANDløbet i Kildeskovshallen. Deltagerpakken indeholder:

 

Slider
Hvad er Vandets Dag?
Vandets Dag eller Verdens Vanddag er en FN-temadag, der finder sted hvert år d. 22. marts for at sætte fokus på drikkevandet.

FN's Verdensmål 6 er krystalklart: Vand til alle inden 2030. Det betyder, at ingen skal lades i stikken. Men i dag lever millioner af mennesker stadig uden sikkert vand .

I 2019 handlede Verdens Vanddag om, hvordan vi kan tackle vandkrisen ved at tage fat på årsagerne til, at så mange mennesker bliver ladt i stikken uden vand.

Image is not available
Slider
Vandets Dag i Gentofte er skabt i samarbejde med:
Vandets Dag i Gentofte er skabt i samarbejde med:
Vandets Dag i Gentofte er skabt i samarbejde med:
Skal du også være med? Så kontakt Trine Andrä så kan vi få en snak om, hvad vi kan gøre sammen.
Slider