Find ud af hvordan du hjælper med at passe på vandet, når du, reparerer dine ting og dit tøj.

De fleste af os lapper og reparerer ikke længere vores tøj og ting. Vi har travlt og har meget mindre tid tilovers end vores forældre og bedsteforældre. Men der er gode grunde til at lære af de tidligere generationer og finde syæsken eller værktøjet frem igen!

Vidste du, at der ofte gemmer sig et stort vandforbrug og forureningsproblem i  produktionen af vores ting og tøj? Vores tøj og ting bliver ofte bliver produceret steder, hvor der i forvejen er vandmangel, hvilket har store omkostninger for de mennesker, der lever der.

Heldigvis er der flere og flere børn og voksne, der får øjnene op for værdien i at at forlænge livet på vores tøj og ting i stedet for at smide ud og købe nyt. Og flere steder i landet findes der generøse mennekser, der stiller op for at give folk en hjælpende hånd til at lære at fixe sine ting og sager.

Til Fejringen af Vandets Dag i Kildeskovshallen kan du møde Repair Cafe Gentofte , som hver måned  står klar til at hjælpe dig med at reparere ting, du måske er på vej til at smide i skraldespanden.

 

Læs mere om Vandløbet og fejringen af Vandets Dag i Kildeskovshallen:

behøver jeg vand?

Familieløb og fri (vand)bar
behøver jeg vand?

Tag børn eller børnebørn med til Vandløbet i Kildeskovshallen og vær med til at sætte fokus på en af verdens vigtigste ressourcer i anledning af FNs World Water Day.
behøver jeg vand?Vandløbet foregår i og omkring Kildeskovshallen lørdag den 23. marts kl. 10 - 13.

Ved forskellige poster kan I lege med vand og løse opgaver, mens I finder svar på spørgsmål som: Hvor kommer vand fra? Hvorfor behøver vi vand? Hvorfor skal vi passe på det? Er der vand nok til alle?

I vandbaren kan børnene pynte vanddrinks med bæredygtige sugerør og drinkspynt. Og når sulten melder sig, kan der købes frokost i Cafe Ronaldo.
behøver jeg vand?

behøver jeg vand?

Praktisk info:
Sted: Kildeskovshallen indgang F
Tid: lørdag den 23. marts fra kl. 10 til kl.13
Arrangementet er gratis og der er ingen tilmelding
Slider

Læs mere om posterne i Vandløbet til Vandets Dag  i Kildeskovshallen

Hvad er Vandets Dag?
Vandets Dag, eller Verdens Vanddag er en FN-temadag, der finder sted hvert år d. 22. marts for at sætte fokus på drikkevandet.

FN's Verdensmål 6 er krystalklart: Vand til alle inden 2030. Det betyder, at ingen skal lades i stikken. Men i dag lever millioner af mennesker stadig uden sikkert vand.

Det kan være svært at forholde sig til, når vandet fosser ud, så snart vi skruer på vandhanen. Og spildevandet bare forsvinder væk fra afløbet.

Men rent vand er ikke det rene trylleri!

Til Vandets Dag sætter vi fokus på, at rent vand ikke er en selvfølge, og giver håndgribelig inspiration til, hvordan du kan hjælpe med at sikre rent vand til fremtidens generationer – og til de mange millioner mennesker rundt omkring i verden, som stadig ikke har adgang til rent vand.
#vandets dag og #world water day.
#vandets dag og #world water day.
Slider
Vandets Dag i Gentofte er skabt i samarbejde med:
Vandets Dag i Gentofte er skabt i samarbejde med:
Vandets Dag i Gentofte er skabt i samarbejde med:
Skal du også være med? Så kontakt Trine Andrä så kan vi få en snak om, hvad vi kan gøre sammen.
Slider