Vandets Dag – virksomheder

Kommer du fra en virksomhed i vandbranchen?

Vandets dag giver din virksomhed en anderledes mulighed for at skabe synlighed om jeres CSR indsats og arbejde med verdensmålene. Samtidig skaber I værdi lokalt og vækker interesse for dansk vandindustri.

Alle børn kender vand fra hverdagen. Men det er de færreste børn, der ved, at vand er en af vores allervigtigste ressourcer. Eller at Danmark er et af verdens bedste lande til at løse de største problemer i verden, som handler om vand.

Når din virksomhed er med til at skrue op for vandets dag i børnehøjde, så kan I lære de nye genrationer bedre at kende og være med til at tiltrække de kommende generationer af medarbejdere til vandindustrien.

Kommer du fra en produktionsvirksomhed i lokalområdet?

For de fleste produktionsvirksomheder spiller vand en afgørende betydning. Flere og flere virksomheder arbejder med miljø og klimavenlige produktionsmetoder. Vandets dag giver jer en unik mulighed for at skabe synlighed om jeres CSR indsatser.

Alle lokale virksomheder

Alle virksomheder kan få noget ud af at deltage på Verdens vanddag. 

Har din virksomhed lyst til at være med til at skrue op for vandets dag i børnehøjde så kontakt Trine Andrä (29706003) og lad os få en snak om, hvad vi kan gøre sammen. 

Vi skaber en bedre verden sammen!
Slider
Planlægning af de konkrete poster til VANDløbet i Kildeskovshallen 2020 går i gang efter efterårsferien. i 2019 blev Vandets Dag i Kildeskovshallen arrangeret af En Verden Med Vand i samarbejde med:
Vandets Dag i Gentofte er skabt i samarbejde med:
Vandets Dag i Gentofte er skabt i samarbejde med:
Vandets Dag i Gentofte er skabt i samarbejde med:
Skal du også være med? Så kontakt Trine Andrä så kan vi få en snak om, hvad vi kan gøre sammen.
Slider