Slider
Slider

I rollen som VANDagenter skal spillerene på en vigtigt mission, hvor de rejser gennem vandets kredsløb og afslører de listige vandskurke og redder så mange dyrebare dråber som muligt. Undervejs skal der svares på spørgsmål og investeres i projekter, der er med til at løse et af verdens størte udfordringer, som handler om at sikre rent drikkevand til alle.

VANDspillet kan spilles af børn fra 5 år og opefter og det kan spilles af 2-4 personer. Spillet tager omkring 30 – 40 minutter og er oplagt som en hyggelig og lærerig aktivitet derhjemme, i skolen eller på SFO’en.

Gør det nemt at nå ud med viden om vand i Sorø og i verden.

VANDspillet er skabt som en papir – klippe ud – version, som kan deles ud til byens børn i forbindelse med undervisning om vand i skolen og til lokale arrangementer, som ønsker at sætte verdensmål og bæredygtighed på programmet. På den måde, når spillet bredt ud. Medlemmer af Børnenes VANDagentklub modtager nye spørgsmålskort og projektkort 4 gange om året.

Er du interesseret i den lokale udgave af vandspillet, så kontakt Trine Andrä på tan@enverdenmedvand.dk eller på telefon 29 70 60 03. 

Den lokale Sorø udgave af VANDspillet er lavet i samarbejde med:

Vi er i fuld gang med at etablere parterneskaber i Sorø. Vil du være med ? Læs mere. Eller kontakt Trine Andrä på 29 70 60 03 og lad os få en snak om, hvad vi kan gøre sammen. 

Vi skaber en bedre verden sammen!

Du kan bakke sagen op på dine sociale medier som Instagram, Facebook, Twitter o.lign.
ved at dele indlæg og bruge hashtag: #vandagenter, #enverdenmedvand og #Sorø
Slider