VANDspillet gør både børn og voksne klogere på vores livsvigtige drikkevand.

Det er sjovt - Fedt, at man skal investere i rigtige projekter og passe på sine dyrbare dråber."
Deltager til Vandets Dag i Kildeskovshallen.
Slider

I rollen som VANDagenter skal spillerene på en vigtigt mission, hvor de rejser gennem vandets kredsløb og afslører de listige vandskurke og redder så mange dyrebare dråber som muligt. Undervejs skal der svares på spørgsmål og investeres i projekter, der er med til at løse et af verdens størte udfordringer, som handler om at sikre rent drikkevand til alle.

VANDspillet kan spilles af børn fra 5 år og opefter og det kan spilles af 2-4 personer. Spillet tager omkring 30 – 40 minutter og er oplagt som en hyggelig og lærerig aktivitet derhjemme, i skolen eller på SFO’en.

Gør det nemt at nå ud med vigtig viden om vand til byens børnefamilier.

VANDspillet er skabt som en papir – klippe ud – version, som kan deles ud til byens børn i forbindelse med undervisning om vand i skolen og til lokale arrangementer, som ønsker at sætte verdensmål og bæredygtighed på programmet.

Viser sammenhængen mellem hverdadagens handlinger og globale udfordringer

Kan lokal versioneres 

Nyt familiespil, der spreder inspiration til at værne om en af verdens mest livsvigtige ressourcer til gavn for fremtidens generationer i lokalområdet og i verden.

VANDspillet er sjovt og gør det nemt at nå ud med vigtig viden om vand til byens børnefamilier. Det er nemlig skabt som en papir – klippe ud – version, som kan deles ud til byens børn i forbindelse med undervisning om vand i skolen og til lokale arrangementer, som ønsker at sætte verdensmål og bæredygtighed på programmet.

VANDspillet kan skræddersyes efter behov og ønsker.