Vil du være med til at udbrede verdensmål 6 i øjenhøjde?

Der er mange muligheder for at dele viden, erfaringer og udbredeviden om vand i øjenhøjde. Har du lyst til at drøfte muligheder for samarbejde, så tag endelig kontakt og lad os tage en snak om, hvad vi kan gøre sammen.

Har du brug for hjælp til at sætte gang i lokale aktiviteter, så er du også meget velkommen til at tage kontakt.

Kontakt Trine Andrä på 29 70 60 03 og lad os få en snak om, hvad vi kan gøre sammen.

Alle kan være med 

Spred budskabet

Du kan bakke op sagen på dine sociale medier som Instagram, Facebook, Twitter o.lign. ved at dele indlæg og bruge hashtagget #enverdenmedvand Har du en blog, hvor du inspirerer til hvordan vi kan passe på naturen, miljøet og den verden, vi efterlader til...

læs mere

Udbred kenskab til vandprojekter

Vær med til at udbrede kendskabet til projekter og initiativer, der er med til at løse verdens vandproblemer. Har du kendskab til et vandprojekt, så tilføj det endeligt.

læs mere

Sæt vand på skoleskemaet

Alle børn kender vand fra hverdagen. Det er sjovt at lege med. Og så understøtter det konkrete læringsmål. Her finder du Inspiration til sjove og lærerige aktiviteter, der er nemme at igangsætte.

læs mere

Leg med derhjemme

Tag dine børn med på opdagelse i en forunderlig verden, hvor I bliver klogere på det våde element. Her finder du inspiration til aktiviteter, der sæter fokus på vand i børnehøjde, og du kan lege med helt uden at blive våd.

læs mere

 Hvor er du fra?

Virksomhed

Styrk synligheden omkring virksomhedens CSR aktiviteter med I er med til at skabe kendskab til verdensmålene og styrke de lokale fællesskaber.

Organisation

Styrk synligheden omkring jeres interesser og vær med til at udbrede kendskab til verdensmålene og styrke de lokale fællesskaber.

NGO

Styrk synlighed omkring jeres sag og få nye indsamlings muligheder samtidig med I er med til at udbrede kendskab til verdensmålene og styrke de lokale fællesskaber.

Forening

Styrk synligheden omkring jeres interesser og aktiviteter samtidig med I er med til at udbrede kendskab til verdensmålene og styrke de lokale fællesskaber.

Privat person

Saml børn og voksne og lav en sjov aktivitet, der samtidig giver dit barn gode vanvaner, bliver klogere på verdensmålene og styrker dit lokale netværk.

Kommune

Støt op om verdensmålene og
skab samtidig lokal værdi.

previous arrow
next arrow
Slider

 

Lad os hjælpe verden i mål – sammen!