På tur gennem toilettet

af | sep 10, 2018 | Lokale arrangementer | 0 Kommentarer

Ja den er god nok! Søndag var vi alle en tur igennem kæmpetoilettet hos Vand og Energi til Åbent Hus Søndag i deres fantastiske Science Center.
Til dagligt bruges centeret til undervisningsforløb, men et par gange om året holder de åbent hus for alle. Skulle du bo i nærheden af København, så det kan virkelig anbefales at smutte en tur forbi næste gang. Vi havde en super hyggelig formiddag, hvor vi blandt andet lærte om skybrud, klimatilpasning, kloakken, vandværker og rensningsanlæg. Bor du ikke i Nærheden af København, så hold øje i dit nærområde. Der er flere forsyningsselskaber og Science centre rundt omkring i Danmark, der laver nogle super fine arrangementer.  

Viden i børnehøjde

Her finder du viden i børnehøjde, som gør både store og små klogere på emnerne: Vand og klima, spildevand, vandværker og rensningsanlæg. Der er nok at dykke ned i og måske ses vi næste gang der er åbent hus hos Vand og Energi.

Verdensmål 1

Det er ikke muligt at afskaffe fattigdom uden vand til produktion, hygiejne og beskyttelse mod vandrelaterede katastrofer.Læs mere på verdensmaal.org

læs mere

Undervisning

10 temaer der belyser forskellige perspektiver på vand. Hvert tema indeholder: Lærevejledning Introduktion til tema: Genveje til faglige tekster og små film, versigt over fokusord Grydeklare aktiviteter til elevernes...

læs mere