Find viden i børnehøjde og inspiration til

Mangler du en børneaktivitet til et lokalt arrangement?

Her samler vi Inspiration til sjove og lærerige aktiviteter, der er nemme at igangsætte.

Denne side er under opbygning
Klar til foråret 2019

Vil du dele din ide til en aktivitet?

Vil du dele din ide til en aktivitet?

Slider

Bliv inspireret af andres aktiviteter

75 nye VANDagenter på Frederiksbergskole i Sorø

I efteråret har hele anden årgang på Frederiksberg skole arbejdet med vand fra forskellige perspektiver. De har været med Naturcenteret på opdagelse efter vandets vej gennem naturen ved Kongskilde, de har bygget deres eget vandkredsløb og...

En skide sjov dag på Sorø rensningsanlæg

Knib ballerne sammen og giv den gas på renseanlægget, når vi fejrer Verdens Toilet Dag. Det sker lørdag den 30. november kl. 10-13. Og det bliver skide sjovt! 

Vallensbæk bringer verdensmålene i børnehøjde

Jeg bliver så glad, når jeg oplever initiativer, der bringer verdensmålene i øjenhøjde, så vi allesammen kan forholde os til dem. I denne weekend holder Vallensbæk bæredygtighedsfestival, hvor børn og voksne kan blive klogere på de 17 verdensmål mens de deltager i sjove aktiviteter.
KloakLab er med for at fortælle om verdensmål nr. 6 som handler om vand.

På tur gennem toilettet

Ja den er god nok! Søndag var vi alle en tur igennem kæmpetoilettet hos Vand og Energi til Åbent Hus Søndag i deres fantastiske Science Center. Se billeder og bliv inspireret til at tage forbi næste gang der er åbent hus.

Vi blev kloge på vandforbrug til vandværkets dag

Agenda center Albertslund bød på en rigtig fin aktivitet til Vandværkets på Torsbro vandværk, hvor børn på en sjov og aktiv måde fik indblik i hvormeget vand vi egentlig bruger i den daglige husholdning. Vi lærte alle sammen noget og Emma synes det var rigtig sjovt.