Aktiviteter
Få gode initiativer og erfaringer til at brede sig som ringe i vandet.
Slider

En Verden Med Vand Kickstarter lokale aktiviteter, der spreder inspiration til, hvordan alle kan være med til værne om en af verdens vigtigste ressourer.

Alle aktiviteter fungerer som en samlende ramme til at formidle viden om vand i øjenhøjde på tværs af initiativer, der sætter fokus på vand fra forskellige perspektiver. Alle aktiviteter kan skræddersyes efter behov og ønsker.

Alle aktiviteter er skruet sammen sådan, at de er nemme at igangsætte alene eller sammen med andre lokale kræfter i lokale alliancer.

VANDspillet
Vandspillet er et nyt familiebrætspil, hvor I bevæger I jer gennem vandkredsløbet og samler så mange dyrebare dråber som muligt, mens I investerer i vandprojekter og bliver klogere på vand lokalt og globalt.
VANDløbet
I VANDløbet er ”pakkes ind” i et fantasifuldt agent univers, hvor børn og voksne skal på jagt efter vandskurke og dyrebare dråber, mens de bliver klogere på en af verdens vigtigste ressourcer lokalt og globalt.

En sjov aktivitet, der tiltrækker børnefamilier til lokale arrangementer, der sætter bæredygtighed på dagsordenen. VANDløbet er også en oplagt aktivitet i skolen,, når vand sættes på skoleskemaet.
Børnenes VANDagentklub
Børnenes VANDagentklub giver dit barn viden om en af verdens vigtigste ressourcer.

Tag dit barn eller barnebarn med på opdagelse i et tema, som rummer mysterier om alt fra velkendte hverdagsting til vanvittige opfindelser, der redder verden. Og så er der flere medlemsfordele...

VANDagenter
Verden har brug for flere VANDagenter! Børn, kommuner, skoler, foreninger, virksomheder, der vil være med til at sætte fokus på vand i hverdagen, Alle kan være med!

VANDagenterne får gode initiativer til at brede sig som ringe i vandet, dér hvor du er. Ingen kan gøre alt, men vi alle kan gøre noget – og sammen hjælper vi verden i mål – dråbe for dråbe!
VANDbaren
Det er gratis, smager dejligt¬ og er 900 gange mere miljøvenligt end vand på flaske. I VANDbaren kan du møde en rigtig VANDagent og blive klogere på det lokale og det globale drikkevand mens du nyder en kold drink , direkte fra hanen. Prøv også forskellige typer vand og se om du kan smage forskel

VANDbaren er en god aktivitet til lokale arangementer, hvor I gerne vil have bæredygtighed på programmet - og så kan gæsterne også få slukket tørsten!
Slider