Vælg en side
Undskyld vi roder!
I efteråret har vi afprøvet og videreudviklet VANDspillet, VANDløbet og VANDagent konceptet. Det er blevet til et helt VANDagent univers, som er udviklet sammen med elever, lærere, foreninger og forældre. Tak fordi I vil lege med og for konstruktiv feedback og forslag til forbedringer.

PÅ baggrund af alle de gode input er vi i fuld gang med at opdatere hjemmesiden. Vi håber derfor, at du kan bære over med det rod, der er på siden lige nu. Vi forventer at være klar med den nye version i uge 7. Mange hilsner Sisse og Trine.
Slider

Formidling

Lav en digital vandfortælling i Book Creator

Lav en digital vandfortælling med billederne fra dagen eller ugen med hjælp fra en skabelon i Book Creator. Book Creator har indgået et samarbejde med LærIT og er dermed en del af skoletube-pakken som skolerne har adgang til. På LærIT ligger der en række inspirationsforløb med ideer og til brugen af programmet. Jeres digitale vandfortællinger kan deles evt. til forældre via linket.  

 

Lav en vandudstilling

Skab en levende udstilling med jeres gode historier om vand, det kan være plancher, tegninger eller billeder som i har taget og lavet løbende gennem dagen eller ugen. I kan også vise jeres forskellige forsøg med vand. På den måde formidler i jeres forløb om vand videre, til gavn for andre