Vi bygger LOKALE alliancer
med GLOBALE ambitioner
Læs mere om En Verden Med Vand
Slider

Flere og flere vil gerne bidrage til en mere bæredygtig verden. Men ofte er det svært at overskue sammenhængen mellem de globale ambitioner og vores egen hverdag.

Det vil En Verden Med Vand gerne være med til at lave om på. Det handler om vores børns fremtid. Og de kan sagtens tale med om, hvad der gør verden til et godt sted at leve!

Ved at oprette lokale alliancer på tværs af børnefamilier, virksomheder, foreninger, skoler og kommune, så støtter vi nye partnerskaber for handling i alle lokalsamfund, der har lyst til at være med.

En Verden Med Vand er et helt nyt initiativ, som havde Danmarkspræmiere i Gentofte på Verdens Vanddag den 23. marts 2019. Ambitionen er at oprette lokale alliancer i hele Danmark.

Koncepet udvikles sammen med de børnefamilier, skoler, foreninger, virksomheder og kommunale enheder, der er med og er nu klar til brede sig ud i landet. 

Global VISION
En Verden Med Vand VIL udbrede viden om vand i øjenhøjde så verdensmål 6 bliver håndgribeligt, nærværende og giver inspiration til, hvordan vi allesammen kan hjælpe verden i mål– dråbe for dråbe.

Lokal MISSION

Det GØR vi ved at samle viden om vand i øjenhøjde, kickstarte lokale initiativer og sprede inspiration til små og store tiltag, der er nemme at igangsætte derhjemme, i skolen og til lokale arrangementer sammen med lokale aktører.
Slider

Ingen kan alt, men vi kan alle gøre noget!

En Verden med Vand bidrager ved at:

Samle materiale, der formidler viden om vand i øjenhøjde.
lightbulb_outline
Styrke engagement, synergi og sammenhængskræft mellem initiativer.
wifi_tethering
Sprede erfaringer og få gode initiativer til at brede sig som ringe i vandet.
Slider

Hvad kan vi gøre sammen?

Læs mere 

Cases:

En Verden Med Vand havde Danmarkspremiere i Gentofte på Verdens Vanddag

I anledning af FNs Verdens vanddag mødte omkring 200 børn og voksne op til Vandløbet i Vandets Dag i Kildeskovshallen fredag og lørdag for at blive klogere på Verdensmål 6, som omhandler vigtige emner som vandets kredsløb, vandforbrug, vandforsyning m.m. Fredagen var...

Sjov vandbar i sommervarmen

Det behøver bestemt ikke være kedeligt at få ungerne til at drikke mere vand. Her kan du se de små vandagenter Emma og William, som har lavet en vandbar i haven.

En Verden Med Vand er iværksat og drevet af CoPow By Andrä

Opbygning af struktur og ”forretnings model” sker i en dynamisk og involverende udviklingsproces sammen med de partnere, som er med ombord. Det er ambitionen at opbygge en stærk og handlekraftig alliance på tværs af børn, voksne, skoler, virksomheder, foreninger, organisationer og offentlige institutioner, der vil være med til at sætte handling bag ordene og styrke gennemslagskraft, handlingskraft og sammenhængskraft.

 

 

Hvad kan vi gøre sammen?

Når vi samler kræfterne og styrker forbindelserne på kryds og tværs af forældre, skoler, virksomheder, foreninger, organisationer og offentlige institutioner, så øger vi samtidig gennemslagskraft, handlekraft og sammenhængskraft. Det handler blot at finde ud af, hvad vi kan gøre sammen.

læs mere