Vandets Dag i Kildeskovshallen

I anledning af FNs Verdens vanddag mødte omkring 200 børn og voksne op til Vandløbet i Vandets Dag i Kildeskovshallen fredag og lørdag for at blive klogere på Verdensmål 6, som omhandler vigtige emner som vandets kredsløb, vandforbrug, vandforsyning m.m. Her kan du se...

læs mere

Personen bag

Mit navn er Trine Andrä. Det er mig, der har startet ‘En verden med vand. Her kan du læse mere om hvorfor og hvad jeg kan bidrage med.

læs mere

Kan du forestille dig, at du ikke havde et toilet?

I dag er det hele verdens 'toilet dag', som retter opmærksomhed på at 1 ud af 3 mennesker i verden ikke har adgang til et toilet. Det koster tusindevis af menneskeliv hver dag! FN har udnævnt den 19. november hvert år til Verdens Toiletdag. 2,5 milliarder...

læs mere

Vallensbæk bringer verdensmålene i børnehøjde

Jeg bliver så glad, når jeg oplever initiativer, der bringer verdensmålene i øjenhøjde, så vi allesammen kan forholde os til dem. I denne weekend holder Vallensbæk bæredygtighedsfestival, hvor børn og voksne kan blive klogere på de 17 verdensmål mens de deltager i sjove aktiviteter.
KloakLab er med for at fortælle om verdensmål nr. 6 som handler om vand.

læs mere

På tur gennem toilettet

Ja den er god nok! Søndag var vi alle en tur igennem kæmpetoilettet hos Vand og Energi til Åbent Hus Søndag i deres fantastiske Science Center. Se billeder og bliv inspireret til at tage forbi næste gang der er åbent hus.

læs mere

Sjov vandbar i sommervarmen

Det behøver bestemt ikke være kedeligt at få ungerne til at drikke mere vand. Her kan du se de små vandagenter Emma og William, som har lavet en vandbar i haven.

læs mere

Pep vandet op

Her kan du se, hvordan du kan peppe vandet op med sugerør, drinkspynt og andre hyggelige ting, der gør det sjovere at drikke vand.

læs mere